torstai 28. kesäkuuta 2012

Ympäri käydään ja yhteen tullaan!

Koska joudun nykyään viettämään päivät pitkät häkissä, emännällä ja isännällä on aika homma, että he pystyvät antamaan minulle iltaisin huomiota ihan koko päivän edestä. Olenkin nyt keksinyt ihka uuden tavan, miten osoitan kiintymystä emännälle: seuraan häntä aamuisin ja iltaisin kaikkialle ja jahtaan hänen jalkaansa! Ai että kun emäntä on varmaan imarreltu! Kun saan jalan kiinni, istun jalkapöydän päälle ja takerrun emännän nilkan ympärille etukäpälilläni. Saatan myös pienellä vaaleanpunaisella kielelläni lipoa emännän säären märäksi. Kun ensimmäistä kertaa nuolin emännän jalkaa, hän ei ihan ymmärtänyt, miten olin saanut hänen säärensä kastumaan. Luuli, että olin pissannut hänen jalalleen - peijakas!

 Meillä Kanin sukuhaaraan kuuluvilla uroksilla on tapana hyppiä iloisesti mielitiettyjemme ympärillä ja kosiskella sydämemme valittuja matalalla kurkkuäänellä. Emäntäni onkin liikuttunut, kun hän aamuisin vapauttaa minut häkistä ja juoksen joka-aamuiseen tapaan 28 kertaa hänen jalkojensa ympäri miehekkäästi kurnuttaen. Kiersin emäntääni tosin jo niihin aikoihin, kun hän ei vielä ollut emäntäni. Emäntäni tosin epäilee täysjärkisyyttäni, koska mielitiettyni on hän - ihminen. Emäntä myös suree, meneekö ympärysmitaltaan 25-senttinen päänuppini sekaisin ainaisesta kiertämisestä.

 Kun emäntä ja isäntä palaavat pitemmästä reissusta, mökötän ensimmäisen tunnin ja mulkoilen emäntää syyttävästi pöydän alta. Silloin en tod kierrä emäntää tai antaudu silitettäväksi! Kauan en kuitenkaan voi vastustaa emäntäni hellää silitysotetta, vaan ennen pitkää lepyn ja vaadin huomiota kahta kauheammin. Jos en saa isännältäni tarpeeksi huomiota ja hän vaan katsoo Kovaa lakia sohvalla, alan järsiä kaukosäätimen kulmaa pyöreämpään kuosiin ja kas vain, yhtäkkiä kaikki säntäävät katsomaan mitä on tapahtunut ja kiinnittävät huomionsa söpöön minuun silloin on tilaisuuteni kerjätä otsansilitystä!

Jostain syystä emäntä ei pidä, että raavin käpälilläni hänen jalkojaan, kun hän on lähdössä töihin ja hänellää on päällään hame ja jalassaan sellaiset seitinohuet housut, jotka ovat emännän käpälien kohdalta umpinaiset. Olen kuulemma tiellä myös silloin, kun emäntä ennen töihin lähtöä hyppii kylpyhuoneen, makuuhuoneen ja keittiön väliä ja sukii turkkiaan, asettelee salaatinlehtiä leipänsä päälle ja vaihtaa vaatteita. Emäntä aina valittaa, että "Muru, en halua että takerrut nilkkaani kuin takiainen, kun minulla on kiire töihin" ja blaa blaa blaa. Yh, kehtaakin verrata minua takiaiseen! Sanoisi mieluummin, että olen makea kuin mansikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti