lauantai 21. joulukuuta 2013

Kani kesäkuntoon

"Onpa se lihava!" Uskokaa tai älkää, mutta näillä kolmella sanalla moni tuttava kommentoi marraskuun aikana ulkoista olemustani.Emäntä ja isäntä eivät ikinä olleet ajatelleet, että olisin lihava. Kommenttien jälkeen he kuitenkin pitivät monivaiheisen keskustelutuokion, jossa kartoitettiin, onko Gustav Kani lihava, miten lihava Gustav Kani on, mikseivät he olleet huomanneet Gustav Kanin lihavuutta, milloin Gustav Kani on lihonut, miksi hän on lihonut ja mitä lihomiselle voitaisiin tehdä.

Masu vähän leviää, kun pötkötän tällaisessa asennossa, mutta se johtuu vain paksusta turkista!


Pyöreät muodot ovat sitä paitsi kauniita!

Lopuksi emäntä ja isäntä nostivat minut vaa'alle, mikä oli järin loukkaavaa. No olin lihonut parissa vuodessa joitain satoja grammoja. "Kamalan paljon, kun ottaa huomioon, että kani on vain parikiloinen", emäntä kauhisteli.

Emäntä ja isäntä totesivat yhdessä tuumin, että koska liikuntaa on mahdoton lisätä - saanhan loikkia kaiket päivät vapaana kodissamme - pitää ruokaa vähentää. Siitä hetkestä lähtien Genesis-pellettien määrää on säännöstelty, nyyh, ja herkkuja annettu kovin säästeliäästi. Rusinoita ei ollenkaan, eikä jyvätankoja! :(

Pellettien vähentäminen on lisännyt heinänkulutustani melkoisesti! Nykyään mutustan joka päivä puoli heinähäkillistä heinää, mikä on kai ihan hyvä juttu. Ja uusi lempiharrastukseni on oksien järsiminen, syystä että mummulan naapuri päätti kaataa koivun ja minä sain oksat, jotka ovat kertakaikkisen herkullisia. Emäntä ja isäntä kehuivat minua kovin hienoksi pojaksi, joka iloloikkaa, vaikka saisi joululahjaksi pelkkiä risuja.

Meikäkanin risut.
Olen kyllä  melko varma, että jouluna saan suuhuni muutakin kuin risuja. Itse asiassa emäntä ja isäntä ovat luvanneet, että jouluna voimme yhdessä lipsua dieeteistämme, niin kuin perheen kuuluukin. Kautta viiksikarvojeni, tästä joulusta tulee herkullinen, pyöreä, leppoisa ja pömpöttävä!

No NYT turvottaa.

2 kommenttia:

 1. Hauskasti kirjoitettu! ;D Söpö kani, minkä rotuinen se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti! Omasta mielestänikin olen suhteellisen söpö, ällistyttävän älykäs ja täysin sekarotuinen!

   T: Gustav Kani

   Poista