torstai 23. lokakuuta 2014

Muuttoassistentti Kani ilmoittautuu


Kautta viiksikarvojeni, miten jännittäväksi elämäni on viime aikoina muuttunut! Emäntä ja isäntä ovat suorastaan höpsähtäneet, sillä he jankuttavat koko ajan vain jostain ”muutosta” joka on kai parin päivän päästä, pakkaavat nykyisen kotikolomme irtaimistoa suuriin, käpälänvalkoisiin muovilaatikoihin ja poukkoilevat paikasta toiseen.

Osa huonekaluistamme on kadonnut jonnekin tästä vanhasta kotikolostamme. Siis todella mystistä. Ja aina kun huonekalujen tai tavaroiden järjestyksessä tapahtuu muutoksia, meikäkanin pitää tutustua "uuteen" reviiriin. Huh, mikä homma!
Minne katosi sohva?
Olen myös päättänyt autella isäntää ja emäntää ja toimia muuttoassistenttina. Ja hyvä assistentti olenkin ilman muuta ollut! Olen loikkinut muuttolaatikoihin järjestelemään tavaroita uudelleen.
Muutanko jo tämän kuorman mukana?
Olen myös nakertanut ahkerasti reikiä pari kuukautta vanhan laverimme tyynyihin. Luulin että laveri oli hävitettävien tavaroiden listalla, mutta ei se kuulemma ollutkaan, hups. Emäntä vähän hiiltyi, kun olin ehtinyt nakertaa laverisohvan tyynyihin jo viisi kaunista reikää.

Viime aikoina emäntä on myös maalaillut olohuoneemme lattialla kotikolomme huonekaluja. Maalaamisessa en ole saanut toimia assistenttina, harmi, mutta laadunvalvontaa olen noin niin kuin jälkikäteen suorittanut. Olisin niin toivonut, että maali olisi ollut vielä vähän kosteaa, jotta olisin voinut ikuistaa käpälänjälkeni lipaston tai kirjoituspöydän kansilevyn pintaan!
Kuivia ovat, harmi.
Joko muutetaan? Tai nyt? Vai heti?

4 kommenttia:

 1. Jännittäviä aikoja, ties mitkä seikkailut vielä odottavat! Käpälänjäljet lipaston pinnassa olisivat ihan varmasti tyylikäs ratkaisu. Yritä vielä! :))

  VastaaPoista
 2. Hihi, olet todella söpö ja myös hauska, Gustav kani :D<3

  VastaaPoista
 3. kiva blogi! :)

  Oi olet todella herras mies.. <3

  VastaaPoista