maanantai 7. syyskuuta 2015

Sykähdyttävimmät syyspuuhat
Nyt on jo syyskuu! Mutta ehei, syksy ei todellakaan ole tylsää aikaa - emäntä kyllä pitää siitä huolen. Hän nimittäin yrittää koko ajan keksiä minulle kaikkea kivaa tekemistä. Tähän mennessä kivoimmat syysjutut ovat olleet: 

 1. Se lelu, jossa on varpuja

Emäntä on kehitellyt ihan uudenlaisen lelun, jonka avulla voin viihdyttää itseäni ja vähän ehkä emäntääkin. Lelu koostuu vessa- tai talouspaperirullan hylsystä sekä mustikan- tai puolukanvarvuista. Kaikessa yksinkertaisuudessaan varvut tungetaan hylsyn sisään ja sitten yritän syödä varvut ja lopulta voin syödä hylsynkin. Siinäpä vasta nakerrettavaa pitkäksi toviksi! Tämä on ehkä kaikkien aikojen kivoin lelu, joka minulla on ollut!

Aina kun emäntä tekee minulle uuden lelun, käyn ahnaasti lelun kimppuuni. Kaikista kivointa on, jos varvuissa on myös marjoja mukana.

Joskus en malta jättää lelua hetkeksikään, vaan raahaan sitä ympäri kotia keittiön tai olkkarin puolelle.
Nam nam nam nam nam.
 2. Tunneli

Alkusyksyn alesta isäntä ja emäntä ostivat terassille aurinkovarjon. Mutta itse varjohan on ihan toissijainen juttu - paljon hauskempi asia minun kannaltani oli pahvilaatikko, johon aurinkovarjo oli pakattu.

Laatikko toimi viikkokausia ihan loistavana tunnelina olohuoneessamme.

 3. Ulkoilu 

Toki jatkan vielä ulkoilukauttanikin, ja varmasti jatkan vielä lokakuussakin. Eivät pienet happihyppelyt aurinkoisina syyspäivinä saa viiksikarvojani värisemään kylmyydestä.  


Mutta kun syksyllä ulkoilee, kannattaa pupullakin olla heijastinasiat kunnossa. Ja meikäkanillahan on! Sain nimittäin loppukesällä ihan uudet valjaat, jotka on tehty heijastavasta materiaalista. Myös tomaatinpunaiseen talutushihnaani on punottu heijastinnauhaa. Valjaisiin kiinnitetyssä laatassa on myös emännän yhteystiedot - ihan vain varmuuden vuoksi. Pitäisiköhän kaiken varalta vielä pukea otsalamppukin päähän?
Vielä vihertää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti