keskiviikko 21. elokuuta 2013

Gusse kesätyökani

Taas on kulunut melkein kuukauden päivät siitä, kun meikäkani on ehtinyt irtautua johtotehtävistään ja kirjoitellut kuulumisia! No tässäpä niitä tulee:
Tässä kuukauden aikana etenkin eräs tietty aamu oli huisin hauska. Sinä aamuna emäntä pakkasi vessalaatikkoni ja ruokakipponi ja aktivointipalloni mukaan ja sujautti kuivatun ruisleivän palasia ja rusinopita käsilaukkuunsa ja otti kuljetuskoppini esille ja sanoi minulle, että tänään mennään yhdessä töihin. Se oli niin hauska uutinen, että iloloikkasin oitis kuljetuskoppiini ja naksutin tyytyväisenä hampaitani. Jipii, töihin!
Tässä saavun töihin.

Töissä oli ihanaa! Emäntä oli tosin järjestänyt niin, ettei minulla ollut mahdollisuutta päästä johtotehtäviin, mutta kyllä minulle emännän assistenttina oleminenkin ihan kelpasi. Päivän aikana sain olla silitettävänä ja ihmetekltävänä ja kehuttavana ja sitten tutkin emännän työhuoneen kauttaaltaan, pyörittelin aktivointipalloani ja lopulta pötkähdin emännän työpöydän alle ihan emännän jalkojen juureen nuolemaan emännän ihania jalkoja.
Emännän työhuoneen lasiovesta oli hyvä seurata käytävällä tapahtuvaa liikehdintää. Aika hiljaista oli - mitä nyt lasioven toiselle puolelle ilmestyi jossain vaiheessa eräänkin koiran naama, mistä meikäkani aavistuksen verran säikähti, mutta niin säikähti koirakin! Me molemmat loikimme pois lasioven luota niin nopeasti, että käpälät lipsuivat!
Tuo kasvi sai muuten kuolan valumaan söpösti suupielistäni. Tuohon runkoon kun olisin saanut hampaani iskeä!
Kasvi, nam!
En ymmärrä, miksei minua voida päästää joka päivä töihin! Vaikka tätä nykyä emäntäkin on siirtynyt työskentelemään kotoa käsin - varmaan sen takia, etten minä joutuisi olemaan yksin kotona. Emännälle kuulemma jopa maksetaan töissä olemisesta, mutta minulle ei tarvitsisi edes maksaa. Riittää, että saisin päivän aikana ihanan aterian. Eri asia olisi, jos etenisin johtotehtäviin: niistä veloittaisin todennäköisesti vaarallisen työn lisän, vaikka johtotehtävät hauskoja ovatkin!
Myös tällaisia videoita katselimme emännän kanssa töissä! Vaikka meikäkani onkin yliveto, taitaa vähän olla treenattavaa SM-kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti